Baba oldalak > BABA témakörű, válogatott baba-mama oldalak

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Baba oldalak > 14 weboldal. Kategória leírása: Baba weboldalak, és baba portálok gyűjteménye.

baba.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Babanet.hu
http://www.babanet.hu/

Babanet: a gyermekvárás, szülés,kisgyermekkor honlapja.

Babanet.hu
Bébilap.hu
http://www.bebilap.hu/

Terhesség és szülés, csecsemőgondozás, bababarát kórházak, bébiúszás, bébi nyaralóhelyek, bébihoroszkóp, címek, börze, tanácsok, társalgó.

Bébilap.hu
Babaszoba.hu
https://www.babaszoba.hu/

A baba egészségéért 1 napostól 3 éves korig. Fórum, apróhirdetés és egyéb szolgáltatások.

Babaszoba.hu
BabaMama Tudakozó
http://www.babamamatudakozo.hu/

BabaMama Tudakozó - Velünk gyerekjáték a keresés!

BabaMama Tudakozó
Szülők Lapja
http://www.szuloklapja.hu/

Babaváróknak, kisgyermekeseknek.

Szülők Lapja
Babafalva.hu
https://babafalva.hu/

Webáruház, hírek, cikkek, programajánló, receptek, tanácsok...

Babafalva.hu
Anya lettem - Segítség a gyerekneveléshez
https://www.anyalettem.hu/

Anya lettem - A baba megszületésétől az iskoláskorig, segítség a gyerekneveléshez

Anya lettem - Segítség a gyerekneveléshez
Babamama klub
http://babamamaklub.network.hu

Szia! Amennyiben ez a link megtetszik neked, kérlek tedd ki az oldaladra.Az oldal segítséget, kikapcsolódást, szórakozast nyújthat kicsiknek és a szülőknek egyaránt. Köszönettel Melinda

Babamama klub
Picibaba.hu Humor oldal
http://www.picibaba.hu

Az oldal várandós, gyermeket nevelő, gyermeket tervező nőknek szól. Amiből válogathat a látogató: napi frissítésű cikkek, napi hírek, babaszépségversenyek, fórum, chat, vonalzók, tickerek, babanapló, babakatalógus.

Picibaba.hu Humor oldal
CsaládiVilág.hu
http://www.csaladivilag.hu/

Család, terhesség, szülés, csecsemők és gyerekek - itt választ találsz a kérdéseidre.

CsaládiVilág.hu
Aqua-Kids Úszóiskola
http://www.aquakids.hu/

Három hónapos kortól várjuk a babákat az uszodába, mert ilyenkor a kötelező védőoltásokat már megkapták. Lehetőségekhez képest érdemes minnél hamarabb elkezdeni a vízhez szoktatást, mivel az úgynevezett búvárreflex a babák 9-10 hónapos koráig tart. A búvárreflex azt jelenti, hogy a babák, amint a szájukat víz éri, azt becsukják. Tehát az orr és a garatnyilásukat lezárják és így nem nyelnek vízet, ez a reflex a magzati kórból maradt vissza. A foglalkozások ideje 45 perc. Az elején 5 perces átmozgató masszírozással kezdünk a szárazföldön és utána 5 perces vizi tornával folytatjuk. Ezután kezdődhet az "úszás". A foglalkozások strukturáltak ezáltal minden mozdulatsornak megvan a jelentősége. Az úszás mozdulsorainak előkészítésére segédeszközként karúszót, úszólapot használunk. A foglalkozások végét egy kötetlen játékkal fejezhetik be, amelyhez játékokat biztosítunk (labda, csúszda, felfújható játékok, úszógumik), ezek után a szuna használatát is igénybe lehet venni.

Aqua-Kids Úszóiskola
Mesélő Jelek - baba jelbeszéd. Korai kommunikáció már a szavak előtt!
http://meselojelek.hu/

Kommunikálj hatékonyan kisbabáddal már a beszéd megjelenése előtt! A kisbabák ösztönösen is használt kézjeleit, testbeszédét, gesztusait fejlesztjük tovább a babajelek használatával, úgy hogy a baba számára fontos tárgyaknak jelét megtanítjuk neki. Mozgásfejlődése jóval előrébb tart a beszédfejlődésénél, így azokat a gondolatokat, melyeket szavakkal még nem képes kifejezni, jelekkel adja a világ tudtára. A baba jelbeszéd és a babajelek tanulása csökkenti a babánál a frusztrációt, mely sokszor a meg nem értésből fakad. Ezáltal kevesebb lesz a sírás. A szülő a jelek által olyan dolgokat is megismerhet gyermeke gondolataiból, melyet ezek nélkül soha nem tudna. A babajelek használata a közös játék és tanulás által, illetve a jobb megértésből adódóan közelebb hozza egymáshoz a babát és a szülőt, erősíti a kapcsolatot. Remek szórakozás, képességfejlesztés és tanulás egyben! Ingyenes baba-mama programok és tanfolyamok Győrben!

Mesélő Jelek - baba jelbeszéd. Korai kommunikáció már a szavak előtt!
Terhesseg.com - A várandósság
http://www.terhesseg.com/

A baba és a mama kötődése a legősibb és legerősebb kötődés, ami létezik, nem csupán a baba születésétől kezdve, de már a fogantatás pillanatától. A baba úgy éli le születése előtti háromnegyed évét, hogy folyamatosan hallja a mama szívdobogását, valamint a mama környezetében lévő zajokat. A kismama nézőpontjából is igen meghatározó élmény a terhesség, hiszen olyan dolgokat tapasztal meg saját szervezetén keresztül, melyek kizárólag várandós állapotban történhetnek meg, és ezeket a történéseket szorosan összekapcsolja a születendő babával, illetve az anyaság érzésével. Ez az erős kötődés a baba és a mama között a legtöbb esetben akkor is fennmarad, amikor a baba már eléri a felnőtt kort. Igen sok feljegyzés született arról, hogy valakit érzelmi vagy testi trauma ért, és az édesanyja rövid időn belül érdeklődött, hogy mi történt, mivel ő is érzékelte a traumát.

Terhesseg.com - A várandósság
savariababa.hu - Szombathely
http://savariababa.hu

A cél, hogy egy helyre gyűjtsünk össze minél több információt a szombathelyi és környéki kisgyerekes családok részére, legyen az program, hír, tapasztalatcsere, kedvezményes vásárlási lehetőség, vagy csak kikapcsolódás. Az oldal lehetőséget teremt arra is, hogy Savariababások egymás között kapcsolatokat alakítsanak ki, megosztva egymással értékes tapasztalataikat. Oldalunkon törekszünk rá, hogy a csatlakozó Szülők minél több előnyt szerezenek azzal, hogy a Savariababa.hu internetes közösség tagjai.

savariababa.hu - Szombathely
Hirdetések
Oldal leírása
baba.wyw.hu: Baba katalógus. Baba oldalak gyűjteménye. Összegyűjtöttük a legjobb babás weboldalakat olyan témakörökben, melyek hasznosak lehetnek minden kismama számára.
Gyűjteményünkben 386 válogatott baba témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 386 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 90376